Lingotto Ontwikkeling

Als vastgoedspecialisten en ondernemers kijken we op een andere manier naar de wereld van gebouwen en gebieden. Lingotto ziet kansen waar anderen problemen zien. En zoekt bij elke opgave steeds de juiste partners. Succesvol ontwikkelen vereist naar onze mening lokaal ondernemerschap en maatwerk. Onze werkwijzen mogen wellicht onorthodox zijn, we staan dicht bij de maatschappij en de stad. Lingotto is non-conformistisch, deskundig en creatief en bestaat uit een compact team waarin ruime ervaring wordt gekoppeld aan nieuw talent.

Op onze website illustreren we onze verbeeldingskracht aan de hand van een aantal bijzondere projecten. De afgelopen vijftien jaar hebben we echter een veel groter aantal gebouwen en gebieden onder handen mogen nemen. En we zijn nog lang niet klaar!

Expo Bart

Aanjager en initiatiefnemer van Cultuurcluster Blik is Expo Bart, die op de Nieuwe Honig een divers kunstkwartier aan het ontwikkelen is. Deze bestaat uit onder andere een projectruimte voor actuele beeldende kunst, galeries, een muziekpodium, een brewpub, een kleinschalig theater en een op de buurt gerichte (wereld)keuken.

Overige partijen

Samen met deze partijen investeren we in De Nieuwe Honig

Bezoekadres
Kauwgomballenfabriek
Willem Fenengastraat 4d
1096 BN Amsterdam

Postadres
Postbus 93081
1090 BB Amsterdam

Contact
020 560 89 10
(tijdens kantooruren)
info@lingotto.nl